follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Proiectare constructii » Birou proiectare » Judetul COVASNA
  home     Birou proiectare   Judetul COVASNA

Birou proiectare Covasna

Obtineti cel mai bun pret pentru birou proiectare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
proiectare birouri, birou proiectare (Sfantu Gheorghe, COVASNA)
Biroul de proiectare bisicon va ofera servicii complete si de calitate pe domeniul proiectarii constructiilor civile, industriale si agricole. de asemeni executam proiecte de audit energetic, intocmind certificate energetice pentru orice cladire consumatoare de energie pentru a deservi ulterior reabilitarii termotehnice. intocmim proiecte de organizare de santier, antemasuratori si devize. preturile prestate sunt mult sub cele de pe piata: 2.48 euro/mp suprafata desfasurata...
0747 *** ***Click aici!
birou proiectare covasna (Sfantu Gheorghe, COVASNA)
Am înfiinţat firma noastră în 2008, din dorinţa de a oferi servicii de inginerie de calitate în domeniul proiectării de structuri respectiv a dirigenției de şantier. Începând din 2000, aspectele eficienţei energetice a clădirilor a început să ocupe un loc din ce în ce mai important în proiectarea clădirilor. Acest fapt ne-a îndemnat să ne extindem serviciile în această direcţie. Astfel, elaborăm certificate..
0740 *** ***Click aici!
birou proiectare covasna (Sfantu Gheorghe, COVASNA)
PROIECTARE PICASSO SRL CUI: 6215823, J14/672/1994, asigura proiectarea de rezistenta sau structurala pentru constructii civile si constructii speciale. Serviciile oferite si mai ales calitatea sunt atu-urile care ne recomanda!..
0745 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie